ckbloppis.blogg.se

CK´s Bloppis!

Tradera

Publicerad 2012-09-30 10:54:00 i Bloppis, Bloppis,

Jag har sett att ni märkt att alla plagg jag lägger upp även finns på Tradera. Så vill ni försöka få dessa plagg för en lägre kostnad så kan ni gå in och lägga bud på plaggen på Tradera. Dock så kan ni bli överbjudna vilket kan leda till att ni slutligen får betala mer för dem där än vad ni skulle gjort direkt via bloggen. Men ni kan ha turen med er, vem vet?

Nyinkommet!

Publicerad 2012-09-30 10:49:58 i Bloppis, Bloppis,

Då var det dags att lägga upp lite nya plagg igen. Och idag kommer det första damplagget att läggas upp vilket öppnar upp en helt ny kundkrets och förhoppningsvis gör fler nöjda. 
 
Vi börjar med damplagget, vilket är en mycket snygg skorta från The Shirt Factory i storlek Large. Mycket härligt material som det mer eller mindre alltid är från The Shirt Factory. 250 kronor vill jag ha för detta underbara plagg.
 
Vi går vidare med ytterligare en skjorta från The Shirt Factory i storlek 45 för män. Precis som föregående plagg så har denna ett bra material och är helt utan fel. Detta plagg vill jag ha 275 kronor för.
 
Har även fått en en härlig vit tröja från Marc O´Polo med mycket god kvalitet i storlek XL.Den höga kragen är
härlig så här under hösten när kylan tränger sig på. Denna skönhet vill jag ha 350 kronor för.

 
Slutligen så har jag en extremt härlig höstig turtleneck från Tiger Of Sweden i storlek XXL. Även denna vill jag ha 350 kronor för.

Nya plagg inne!

Publicerad 2012-09-27 17:43:32 i

Har hittat två nya skjortor som jag vill dela med mig av.

Den första är en mycket snygg och skön skjorta från Oscar of Sweden. Härlig vit färg i storlek 41 och utan några som helst skador. Säljs för 275kr.

Den andra är en svart/grå/beige randig skjorta (även om det inte ser ut så på bilden) från Tiger of Sweden. Storlek 42 och säljs också för priset av 275kr.

Debutförsäljning !

Publicerad 2012-09-22 15:06:05 i Bloppis,

Då är alla bilder klara för debuten och första gänget plagg som ska ut. Just nu är det mycket herrkläder, men inom kort kommer jag att lägga ut för kvinnor samt unisex också. 
 
Hugo Boss Skjorta  500:-
Mycket välskött utan några som helst slitningar eller liknande. God kvalité, som ny.
 
Fram
Baksida
 
Yves Saint Laurent tröja 600:-
Även denna underbara tröja från YSL är mycket välskött och underbart kvalitativ. Mycket skön höstig tröja, gör lite ont i mig att släppa denna pärla, men finns mycket som ska bort som sagt.
 
Oscar Jacobsson Tröja 350:-
Ännu en skön höstig tröja som jag verkligen gillar. Fått många goda kommentarer om denna innan och vet att den är mycket omtyckt. 
 
Fram&Baksida
 
Julian Red Jeans 300:-
Model: Hoboken 
Wash: Grey Gardens
Storlek: W31 L32
 
Mycket schysta jeans från ett hett svenskt underground-märke som frälst många under åren. Mycket god kvalité och utan skavanker och liknande. 
 
 

Bloppis

Publicerad 2012-09-22 10:51:55 i Bloppis,

Denna blogg kommer att yrkas som min personliga bloppis då jag har/får in en hel del kläder som jag antingen inte behöver eller har plats för. Därför försöker jag hitta nya ägare som vill ha dem. 
 
När det gäller priser på plaggen så är de inte prutbara. Jag sätter alltid ett rimligt pris, utefter inköpspriset på varan samt kvalité. När det kommer till frakt av era inköp är jag dock mer öppen för förslag samt erbjudanden. Jag tänkte börja med gratis frakt vid köp av fem plagg oavsett vart i Sverige ni bor. 
 
Det kommer alltid vara god kvalitet på det jag lägger upp. Era beställningar kommer alltid att skickas nytvättade och strukna ( innan överlämning till respektive valt fraktbolag). Hur vi gör med betalning tar vi via kontakt efter eran beställning är laggd. 
 
 

Om

Min profilbild

CK

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela